Valahogy itt motoszkál a fejemben, a férfiak hogyan is választanak. Vagy választanak egyáltalán? Mi kell nekik, hogy egy nőt kívánatosnak tartsanak?

Még a Szigeten láttam testközelből a következő történetet:

Adott egy alacsony, dundi csaj (valóban az, nem csak pár kiló fölösleget cipel), aki a nőies formáihoz hatalmas mellekkel rendelkezik.  Az egyik éjféli koncerten volt, élvezte a zenét, felszabadultan táncolt. Nem volt láthatóan ittas, egyszerűen csak jól érezte magát. Ahogy így táncolt, több hímnemű is megkörnyékezte, a legváltozatosabb korosztályból, és stílusból. Egyiket se zavarták a hurkái, sem az, hogy a délutáni erős napnak, és az esti heves táncnak köszönhetően igencsak megizzadt, és ez az illatán is érződött már. És ennek ellenére nyomultak. Azt még megértem, hogy a Szigetes alakok kicsit részegen úgy gondolták, hátha meg tudják dönteni, egy éjszakára jó lesz, de a legérdekesebb fazon az kilógott  a sorból. Olyan 50 körüli lehetett, a zenekarhoz tartozott valamilyen szinten, mert a szinpadon is láttam, nem részeg és ami fő, nem koszos. Olyan volt, mint aki most zuhanyzott le. És ő nyomult a lányra a legjobban.

Tényleg elég ennyi? 2 hatalmas mell és felszabadult tánc, hogy minden mást felülírjon, ésrárepüljenek? Értem én azt, hogy egyéjszakásnál nekik szinte mindegy, főleg, ha könnyű préda (vagy akként viselkedik), de úgy gondolom, hogy egy minimális igénynek meg kellene lennie. Az alakjára végül is nem mondok semmit, hiszen minden forma tetszhet valakinek, de ő valóban erősen izzadtságszagú volt. Vagy a serpenyőben mindez ellensúlyozták a keblei, vagy ferromont izzadt, az vonzotta a pasikat. Máig nem nagyon értem ezt. 

Szerző: hoppla  2009.09.18. 23:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hullamvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr481391820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása