A karácsony itt van mindjárt a nyakunkon, én meg szokás szerint megint nem tudom, hol is áll a fejem. Minden évben eldöntöm, hogy most bizony másképp lesz, időben elkezdem az egészet. Az elkezdéssel nem is lenne semmi gond, az még megy. De utána valahogy nem haladok. Idén például advent elején feltettük a díszítést, a girlandon meg 4 nap múlva kiégett az izzósor. Most meg itt várom, hogy valaki kicserélje, mert én nem érem el. Szerencsére van bőven tartalék. Az ajándékok is azért macerásak, mert decemberben a közeli családan van 4!!!! születésnap is. Szóval dupla munka, dupla kreativitás. Idén meg ugye a család fiataljainak ajándékai csúsztak el, mert mostanra tudták a szüleik megmondani, milyen irányba is induljak. És most rohangálhatok ebben a dugóban.

Itthon meg semmivel sem haladok, mert még 1 ablakot se tudok belülről megpucolni, a kiskirályfim folyton foglalkoztat. Hogy így végül mennyire leszek kész az ünnepekre nem tudom, de a lényeg úgyis az, hogy együtt legyünk a fánál, és jól érezzük magunkat. :)

Szerző: hoppla  2008.12.19. 22:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hullamvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr42832430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása