A cím nem teljesen pontos, mert nem az érzelmekről, hanem valami másról van most szó. Kicsit olyan, mint a tavaszi zsongás, egyszerűen mindenkinek a szex jár az eszében. Az elmúlt pár napban rengeteg ajánlatot kaptam, és a régen látott ismerősök is mind előkerültek, miközben a  témát pedzegették.

Foghatnánk arra, hogy kipihentem magam, vagy épp sugárzom, ettől vagyok kívánatos, vagy eregetem a feromon felhőket, amitől elvesztik a fejüket, vagy ezer más hasonló okot lehetne találni. A gond ott van, hogy ezek csak személyes találkozások alkalmával hatnak. A pasasok nagy része viszont interneten talált meg, és ott ezek nem működnek. Ráadásul miért pont most jutok eszébe olyanoknak is, akikkel már hónapok óta nem volt még csak levélváltás sem? Ha csak egy-egy ilyen futna be, arra még találnék magyarázatot, de az ilyen tömeges támadás elött értetlenül állok. Miért egyszerre bolondul meg mindenki? Pedig még tavasz sincs. :)

Szerző: hoppla  2009.10.28. 15:57 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hullamvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr471481742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása